U nedelju, 30. novembra se završio LAN, koji je sada prvi put organizovala grupa individualaca. Pripreme su počele u četvrtak uveče kada je izgrađena mreža, postavljeni stolovi. Već to veče su mogli da se isprobaju igrači u multiplayer igri "Wolfenstein : Enemy Territory" koja je bila dominantna igra tokom celog skupa. Mada igra datira još iz davne 2003. godine, ima neponovljiv i zarazan gameplay, pa je popularna i dan danas.
   Do zvaničnog otvaranja u petak je i server u potpunosti podešen i sve je bilo spremno za okršaj. Do uveče su se skupili svi igrači koji su se najavili. Atmosfera je bila izuzetno dobra, što pokazuje da je poslednji gamer otišao na odmor u 5:30. U subotu se nastavilo sa igranjem obnovljenom snagom, sa možda još većim elanom. Sesija se nije prekidala ni kada je podeljena rođendanska torta jednog od igrača, svi su jeli dok su čekali sledeći "respawn".
   U nedelju su spakovani kompjuteri, rastavljena mreža i pospremljena prostorija. Nestrpljivo se čeka sledeći Čokanski LAN Party.


SPONZORI:
Prostoriju za LAN obezbedila Mesna Zajednica - Čoka
I
nternet obezbedio Mario Mrkšić (Pyrotherm Trade)
Piće sponzorisao d.o.o. Medić - Čoka
Leave a Reply.


1